Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος της έμαθε… θαλάσσιο σκι!

3

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και που δεν έχει πάει αυτό το καλοκαίρι. Η γνωστή παρουσιάστρια ζει στο φουλ τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί φυσικά πάντα με τα δυο της αγόρια και τους φίλους της. Η Ντορέττα πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών της στην Μύκονο, αφού έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στο Νησί των Ανέμων και αποτελεί πια το “δεύτερο” σπίτι της, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε για την Χαλκιδική. Αυτές τις μέρες, η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται στην Σκιάθο!

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου γνώρισε επιτέλους τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Φαίνεται πως ο Ντάνος τελικά έγινε ο δάσκαλός της, καθώς ως εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι, μύησε και την Ντορέττα στα θαλάσσια σπορ. Σε βίντεο που ανέβασε η ίδια, στα Instagram Story της, βλέπουμε την παρουσιάστρια να γίνεται μαθήτρια του Ντάνου και να κάνει θαλάσσιο σκι, υπό τις οδηγίες του νικητή του Survivor.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ στο άρθρο

    Ρε τη λυσσάρα έτρεξε να χωθεί φαίνεται τόσο αντιπαθητική σκυλομούρα που είναι δεν έβρισκε άντρα στην Αθήνα

Loading...