Ο άτακτος Χουάν Κάρλος ξαναχτυπά: Έκανε δημόσια εμφάνιση με μια φημολογούμενη ερωμένη του

0

Ο τέως  βασιλιάς εντοπίστηκε στην Ιρλανδία στο πλευρό της Μάρτα Γκάγια, της γυναίκας με την οποία φέρεται να είχε σχέση τη δεκαετία του ’90

Σε μπελάδες φαίνεται ότι βάζει ξανά την ισπανική βασιλική οικογένεια ο τέως βασιλιάς Χουάν Κάρλος ο οποίος εθεάθη στην Ιρλανδία στο πλευρό της Μάρτα Γκάγια, μιας από τις από καιρό φημολογούμενες ερωμένες του.

Ο Χουάν Κάρλος παραιτήθηκε από τον θρόνο πριν από περίπου τρία χρόνια εν μέσω φημών για την έντονη ερωτική ζωή του και τις κατά τις ίδιες φήμες εκατοντάδες ερωμένες του.

Τότε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η κοινή εμφάνιση του στην Μποτσουάνα στο πλευρό μιας Γερμανίδας πριγκίπισσας να απολαμβάνει ένα πολυτελές κυνήγι ελέφαντα.

Η νέα εμφάνιση του Χουάν Κάρλος αναμένεται να προκαλέσει νέο πονοκέφαλο για τον γιο του, τον βασιλιά Φελίπε, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Λετίσια προσπάθησαν επί τρια χρόνια να «καθαρίσουν» την εικόνα του θρόνου.

Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο Χουάν Κάρλος αν και παντρεμένος με τη Σοφία εδώ και 55 χρόνια ζει ξεχωριστή ζωή από την ελληνικής καταγωγή σύζυγό του, η οποία φέρεται, μάλιστα, να τον έχει κάνει τσακωτό με μια ηθοποιό λίγο μετά την στέψη του το 1976.

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!