Ο Χάρισον Φορντ κατέβηκε από τη λιμουζίνα και έκανε τον τροχονόμο

0

Καθοδήγησε τα «κολλημένα» οχήματα να ξεμπλοκάρουν και όταν ήρθε η σειρά του δικού του, μπήκε μέσα κι έφυγε σαν κύριος

Χρέη… τροχονόμου εκτέλεσε πρόσφατα ο Χάρισον Φορντ στην Νέα Υόρκη. Δεν επρόκειτο για τα γυρίσματα κάποιας νέας ταινίας ή διαφημιστικού σποτ, αλλά για την απλή…. καθημερινότητα του σταρ, που έδειξε να μην «σκαμπάζει».

Στην πολύβουη Νέα Υόρκη, όπου εκινείτο με την λιμουζίνα του και τον οδηγό της, βαρέθηκε να περιμένει κολλημένος στο ίδιο σημείο επί ώρα, λόγω του ότι ένα ατύχημα είχε μπλοκάρει τα πάντα, λίγο πριν την είσοδο σε ένα τούνελ προς το Μανχάταν. Κατέβηκε λοιπόν και περπάτησε ως το «κομβικό» σημείο, όπου άρχισε να καθοδηγεί τους οδηγούς ώστε να «ξεκολλήσουν». Όντως τα αυτοκίνητα άρχισαν πάλι να κινούνται, ενώ ο Φορντ δεν σταμάτησε λεπτό να κουμαντάρει τις μανούβρες τους.

Μάλιστα, όταν ήρθε η σειρά της λιμουζίνας του, άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα, ενώ το αυτοκίνητο ουσιαστικά βρισκόταν εν κινήσει!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...