Ο Δημήτρης Αλέξάνδρου μας ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα – Η πρώτη φωτογραφία με τους συνεργάτες του

0

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν εκείνος που αποχώρησε στα μέσα της χρονιάς από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δίνοντας έτσι ένα ξαφνικό τέλος στη συνεργασία του με τον Alpha. Έκτοτε αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν το γνωστό μοντέλο να βρίσκεται σε νέα τηλεοπτική παρέα και μάλιστα σε διαφορετικό σταθμό.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διέψευσε τους πάντες, αφού εδώ και αρκετό καιρό είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το νέο του επαγγελματικό βήμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz. Μαζί με τον Γιώργο Μανίκα και την παρέα του, το πρώην μοντέλο ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό του all day κατάστημα για cafe και ποτό. Εκεί οι θαυμάστριες του Δημήτρη Αλεξάνδρου θα έχουν τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν από πολύ κοντά.

Την ανακοίνωση για το νέο του επαγγελματικό βήμα, έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. «Μια πολύ δυνατή σεζόν μόλις ξεκίνησε σας καλωσορίζουμε στο καινούργιο μας σπίτι στο Παγκράτι», έγραψε για λεζάντα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από τη φωτογραφία με τους συνεργάτες του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τους συνεργάτες του

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!