Ο Αιβάζης γύρισε! Μετά τη «σούπα» του Nomads, ξεθάρεψαν στο «Ε»

9

Ο Γιάννης Αϊβάζης νίκησε στα παιχνίδια που έγιναν στις Σεϋχέλλες και επέστρεψε στο Survival Secret. Η παραγωγή του έδωσε την ευκαιρία να πάει απευθείας στον ημιτελικό, ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ο Αϊβάζης έπρεπε να επιλέξει ακόμα ένα άτομο που ήταν στις Σεϋχέλλες, προκειμένου να γυρίσουν μαζί στις καλύβες και ο ηθοποιός επέλεξε τον Στάθη Λίτσα.
Μόλις, λοιπόν, ο Γιάννης Αϊβάζης μπήκε στο συμβούλιο ξεκίνησε καβγά με τον Κωνσταντίνο Δρούλια, ενώ στη συνέχεια και η Πωλίνα Τριγωνίδου τσακώθηκε μαζί του.

Ο Αϊβάζης, λοιπόν, σύμφωνα με τους κανόνες, έπρεπε να επιλέξει σε ποια ομάδα θέλει να πάει. Ο ίδιος αποφάσισε να πάει στους Αγωνιστές, με αποτέλεσμα ο Λίτσας να πάει στους Αετούς.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

9 Σχόλια

  1. αχ ποσο βαριεμαι στο άρθρο

    Βρε μανωλη καταντας σαν κατι χαζες που δεν βλεπουν κατι αλλα κρινουν επικρινουν κατακρινουν…τι εννοει ο τιτλος καλο μου;
    Μηπως το κουρουτιανο θα φτασει 20% ποτε;
    Οσο για τον πατσαβουρη…ευτυχως που γυρισε να εχουμε κατι να λεμε αλλιως δεν περναει η ωρα μεχρι τις 9…

  2. Ανώνυμος στο άρθρο

    ΚΑΛΑ Ο ΑΙΒΑΖΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ …ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕ Ο ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑΣ ….ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ !!!!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ !!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ !!!!!