Ο «μαχητής» Ορέστης Τσανγκ θα παρουσιάσει τη Θεσσαλονική σε Κινέζους επιχειρηματίες στη ΔΕΘ

6

Στο πλαίσιο εκδήλωσης του τμήματος Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Η επιλογή του δήμου Θεσσαλονίκης να συνεργαστεί με τον πρώην παίκτη του Survivor, Ορέστη Τσανγκ, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ωστόσο από ότι φαίνεται βρέθηκε ο τρόπος με τον οποίο ο Κινέζος επιχειρηματίας θα βοηθήσει την πόλη στην οποία μεγάλωσε.

Ο δήμος θα διοργανώσει διάφορες δράσεις κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Σε μία από αυτές, το τμήμα Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει σε Κινέζους επιχειρηματίες και εκθέτες το τουριστικό και επενδυτικό προφίλ της πόλης.

Εδώ έρχεται να «κουμπώσει» ο πρώην μαχητής του Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στα αγγλικά θα κάνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας, ενώ θα υπάρξει και μια παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στα κινέζικα, την οποία θα κάνει ο Ορέστης Τσανγκ.

Η εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

  1. πρωην πιπας στο άρθρο

    έγινε και η πινέζα προσωπικότητα επειδή πήγε στο κολοπαίχνιδο και θα εκπροσωοήσει τη χώρα, σε λίγο οι διευθυντές θα βγαίνου από το σταρ ακάντεμι και το σαρβάιβορ

Loading...