Πόσο αδικημένος μπορεί να ναι ο Μάνεσης; Περισσότερο από 20ετία, έχει πάντα δουλειά μπροστά από τις κάμερες!

2

Μάλλον σε όλους κοστίζει περισσότερο, πως τους τζάζει ο Αντ1 και πως δεν έμειναν 1ο βιολί στο Μαρούσι, όλα αυτά τα χρόνια. Ο Νίκος Μάνεσης, φυσικά είναι από τους…ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, πέφτει όμωςστο λάθος, να κάνει κι αυτός παράπονα και να μιλά για τη ζωή του ως…αδικημένος. Το όλο σκεπτικό που θα διαβάσετε, δείχνει πως θέλει να τα βλέπει από την κακή τους πλευρά τα πράγματα. Αντί να κάνει τούμπες που ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ …ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟ (για τις διαστάσεις του) ΧΩΡΟ!

 

Διαβάστε: Δίνει το παρών στην αρένα της ενημέρωσης από το 1982. Ο Νίκος Μάνεσης, με χιούμορ και καλή διάθεση και προπάντων ευγένεια, από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατοκύριαο, από 10:00 -13:00, αναλαμβάνει να συνδυάσει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία στον Alpha. Ο δημοσιογράφος μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής και στην Χρύσα Παχούμη αναφέρει αν στην πορεία του σε αυτή τη δουλειά υπήρξαν στιγμές που αγανάκτησε.

«Πάρα πολλές. Επειδή είμαι επτανήσιος, είμαι μουλάρι. Πεισματάρης. Έχω απογοητευτεί πολλές φορές και το έχω ξεπεράσει. Με έχουν συκοφαντήσει, με έχουν αδικήσει, αλλά παραμένω όρθιος. Ξεκίνησα να κάνω δελτίο το 2000, βρέθηκαν συνάδελφοι, ευθυγραμμισμένα και συντεταγμένα, που με κατηγορούσαν ότι έβαψα τα μαλλιά μου άσπρα για να δείχνω ωριμότερος και έβαλα γυαλιά για να θυμίζω τον Χατζηνικολάου. Η τηλεοπτική δημοσιογραφία, που υπηρετώ τα τελευταία είκοσι χρόνια είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ. Κι εγώ έχω αποδείξει ότι είμαι αξιοπρεπής μαραθωνοδρόμος.»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

Loading...