Ο «τρελός» Κύπριος μαζί με πρώην συμπαίκτες του από το «Survivor» σε φιλανθρωπικό event

0

Ο «τρελός» μας Κύπριος και η παρέα του από το «Survivor» είναι κάποια από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν και αγαπήθηκαν περισσότερο την περασμένη τηλεοπτική σεζόν και τα οποία όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να βρεθούν όσο μπορούν πιο κοντά στον κόσμο που τους αγάπησε και τους αγκάλιασε όσο εκείνοι αγωνίζονταν στον Άγιο Δομίνικο για το παιχνίδι επιβιώσης.

Ο λόγος για τον Μάριο Ιωαννίδη, τον Κωσταντίνο Βασάλο, την Ειρήνη Κολιδά και τον Πάνο Αργιανίδη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και βρέθηκαν μαζί στο ΓΣΠ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι πρώην παίκτες του «Survivor» έφεραν στο γήπεδο την αυθεντική εμπειρία του παιχνιδιού για λογαριασμό του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο “Ένα Όνειρο μια Ευχή”.

Όσοι βρέθηκαν στο ΓΣΠ είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν πλάι πλάι στον ειδικά διαρρυθμισμένο στίβο μάχης περνώντας από μια σειρά εμποδίων φτιαγμένη για αυθεντικούς «Survivors».

Παρουσιάστρια της διοργάνωσης, “Survive For Life” ήταν η Κάλια Ελευθερίου ενώ με τις μουσικές τους επιλογές ξεσήκωσαν το γήπεδο τα μέλη της μπάντας Παπιγιόν. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν ο Εκδοτικός Οίκος “Δίας” ενώ Μεγάλος Χορηγός Διοργάνωσης:-Παγκύπριος Σύνδεσμος, “ Ένα Όνειρο μια Ευχή”

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!