Όχι τίποτα άλλο! Να ξέρουμε και ΠΟΙΟΝ να συγχαρούμε για τη νέα ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Μενεγάκη!

2

Η Ελένη Μενεγάκη μας προετοίμασε από τα μέσα καλοκαιριού για τις πολύ μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει φέτος στην εκπομπή της. Η εκπομπή μίκρυνε σε διάρκεια και οι πιο πολλοί συνεργάτες μπροστά από τις κάμερες αποχώρησαν.

Φέτος, λοιπόν, υπάρχει ένας άνθρωπος κλειδί, τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη εμπιστεύεται πολύ και από ότι φαίνεται θα είναι ο πιο στενός της συνεργάτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών το πρόσωπο αυτό είναι ο Άκης Μπαρμπουζάνης.

Άκης Μπαρμπουζάνης

Ο Άκης Μπαρμπουζάνης συνεργάζεται αρκετά χρόνια με τον Alpha ως διευθυντής φωτογραφίας και έβαζε τις πινελιές του στο πλατό της Ελένης. Μετά τις ηχηρές αλλαγές που έκανε η παρουσιάστρια στην εκπομπή, ο Άκης Μπαρμπουζάνης θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν και στο κοντρόλ της Ελένης, όπου θα τσεκάρει τα πάντα στο πλατό, ώστε να λαμβάνει ο τηλεθεατής το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. Αχ αχ αχ στο άρθρο

    Ριαλιτυ να κανεις ελενη αν θες λεφτα. Αλλα κολωνεις. Γιατι μας παρουσιαζεις αλλον εαυτο κι οχι τον πραγματικο σου που δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο. Σεξ θελεις με το περιτυλιγμα της οικογενεειακης θαλπωρης. Να ναι καλα η κυρα ζετα που σου μεγαλωσε τα παιδια

Loading...