Ολυμπία Χοψονίδου: Το σκίτσο από τα παιδικά της χρόνια και η απίστευτη σύμπτωση

0

Μανούλα για πέμπτη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Ολυμπία Χοψονίδου η οποία βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, με τέσσερα παιδιά στο σπίτι και ένα στην κοιλίτσα της, διαθέτει σίγουρα ελάχιστο χρόνο, αλλά και αμέτρητες στιγμές καθημερινής ευτυχίας.

Η πρώην εστεμμένη αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας ιδιαίτερα στιγμιότυπα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτή τη φορά η Ολυμπία Χοψονίδου ανακάλυψε μία ζωγραφιά της από τον Απρίλιο του 2000.

Πρόκειται για ένα σκίτσο με ένα τέρας να ετοιμάζεται για το μεγάλο του καλάθι στη μπασκέτα. Δεκαεπτά χρόνια μετά και η Ολυμπία Χοψονίδου δεν μπορεί να πιστέψει πως το δικό της τερατάκι, είναι ότι πιο πολυτιμότερο έχει στη ζωή της, αυτό δεν είναι άλλο από τον σύζυγό της.

«Ειλικρινά.. τι σκεφτόμουν πριν 17 ΧΡΟΝΙΑ (??17❓)οταν ζωγράφισα αυτό το τερατάκι?μα που το βρήκα..?» έγραψε για λεζάντα η Ολυμπία Χοψονίδου στο Instagram, κάτω από τη φωτογραφία με τη ζωγραφιά της.
Η ζωγραφιά της Ολυμπίας Χοψονίδου

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...