Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη

0

Οι δύο πρωταγωνίστριες δεν μοιράστηκαν ποτέ το ίδιο κινηματογραφικό πλατό, ωστόσο η σχέση τους από την αρχή της γνωριμίας τους ήταν ισχυρή

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη… Δύο φίλες, δύο ισχυρές γυναίκες που σημάδεψαν με το ταλέντο και τη γοητεία τους τον ελληνικό κινηματογράφο και έγραψαν ιστορία στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας.

Οι δυο τους δεν μοιράστηκαν ποτέ το ίδιο κινηματογραφικό πλατό ωστόσο η σχέση τους από την αρχή της γνωριμίας τους ήταν ισχυρή. Η Ζωή Λάσκαρη σε μια από τις συνεντεύξεις της, είχε μιλήσει για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είχαμε κουβεντιάσει να κάνουμε μαζί με την Αλίκη τη “Μαρία Στιούαρτ” του Σίλερ, αλλά δεν προχώρησε η ιδέα. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη. Την αγαπώ πάντα! Τη θαύμαζα πολύ και της το έδειχνα. Ήταν πολύ ισχυρή η φιλία μας, αγαπιόμασταν πραγματικά», ανέφερε η ηθοποιός.

Το 1992 η Αλίκη Βουγιουκλάκη γύρισε εννέα δημοσιογραφικές εκπομπές για την τηλεόραση του Αnt1 Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών που μίλησαν στην εκπομπή της ήταν και η Ζωή Λάσκαρη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...