Όταν ο πρίγκιπας Harry συνάντησε… τον Μπαράκ Ομπάμα

0

Άτυπη συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα είχε ο πρίγκιπας Harry στο παλάτι του Κένσιγκτον μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάνστεστερ Αρίνα που συγκλόνισε τη Βρετανία.

Αυτή η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στο Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται ένα χρόνο μετά από την επίσημη που είχε κάνει ως πρόεδρος των ΗΠΑ, συνοδευόμενος από τη Μισέλ Ομπάμα κατά την οποία είχε συναντήσει όχι μόνο τον πρίγκιπα Harry, αλλά και τον πρίγκιπα William, τη σύζυγό του δούκισσα του Κέιμπριτζ και τον πρίγκιπα George.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, οι δύο άνδρες σε αυτή τη συνάντηση συζήτησαν «θέματα κοινού ενδιαφέροντος», όπως είναι η υγεία, η νεολαία καθώς και το έργο των ιδρυμάτων τους.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε εκφράσει τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ με ανάρτηση του στο twitter: «Οι καρδιές μας βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στο Μάντσεστερ», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...