Πατέρας γνωστού ηθοποιού αποκαλύπτει: Δεν είμαι περήφανος γι αυτά που κάνει ο γιος μου!

2

Ο γνωστός χειρουργός Γιώργος Γρηγοριάδης μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» της Χριστίνας Λαμπίρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου του Κλέωνα Γρηγοριάδη να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Εγώ η μάνα του και η αδελφή του γιατροί… είπαμε αυτονόητα ότι ο καθένας επιλέγει το δρόμο της ζωής του όπως νομίζει ο ίδιος. Είπε «θα δώσω στο Θέατρο Τέχνης » που είναι δύσκολο να μπεις. Είδαν πάνω από 300 παιδιά και πήρε 3 ο Κουν, και μπήκε. Είμαι υπερήφανος για το γιο μου, αλλά όχι για αυτά που κάνει. Γιατί έχει κάνει και ένα σωρό πράγματα που δεν θα τα ενέκρινα ποτέ. Τα σίριαλ. Δεν τα δέχομαι αυτά. Κι ο ίδιος δεν τα δέχεται άλλωστε. Βιοποριστικός είναι ο λόγος. Όμως έχει μια υποκριτική σπουδαία που διδάχθηκε από τον Κάρολο Κουν» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. Τι βιοποριστικός λόγος που ο γιατρός φαλίρισε τη κλινική του με απλήρωτους προμηθευτές και προσωπικό και τα βγαλε σε οφσορ;

    Χώρια τις μίζες από τους εργολάβους που μάζευε όταν ήταν δήμαρχος, εδώ έφτιαξε δημοτικό ραδιόφωνο για να διορίζει τους δικούς του και να τον έχει για πλυντήριο κι έπαιρνε δάνεια για το δήμο με τη φορολογική ενημερότητα του ραδιοφώνου.