Περπάτησε 40 χιλιόμετρα με τους γονείς του στην πλάτη για να τούς αποδείξει ότι είναι αθώος!

0

Προκειμένου να αποδείξει ότι κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα, ένας νεαρός άνδρας στην Ινδία μετέφερε τους γονείς του στην πλάτη του, περπατώντας 40 χιλιόμετρα, μέχρι το δικαστήριο.

Ο Καρτίκ Σίνχ υποστηρίζει ότι συνελήφθη αδίκως το 2009 με την κατηγορία της κακοποίησης μίας γυναίκας και φυλακίστηκε για 18 ημέρες. Από τότε, ισχυρίζεται ότι έχει περιθωριοποιηθεί από την κοινότητά του και δεν μπορεί να βρει δουλειά. Αποτέλεσμα αυτού, λέει, είναι ένα βουνό από χρέη, αλλά δεν μπορεί να μετακινηθεί από τη γενέτειρά του καθώς πρέπει να φροντίσει τους γονείς του στο σπίτι.

Ο νεαρός άνδρας ένιωσε απόγνωση να «καθαρίσει» το όνομά του και να αποδείξει στους γονείς του ότι ήταν αθώος. Έτσι τούς μετέφερε στους ώμους του μέσα σε καλάθια στα αριστερά και στα δεξιά του, περπατώντας 40 χιλιόμετρα, μέχρι το δικαστήριο.

Όπως λέει ο ίδιος αν και είναι μορφωμένος, δεν μπορεί ακόμη και να παντρευτεί εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ενώ επιθυμεί να καθαρίσει το όνομα της οικογένειάς του, προτού οι γονείς του φύγουν από τη ζωή. 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...