Πιτσιόρλας: Θα δούμε μπουλντόζες στο Ελληνικό μέσα στο 2018

0

η διαβεβαίωση πως «μέσα στο 2018 θα δούμε μπουλντόζες στο Ελληνικό» παρείχε ο Στέλιος Πιτσιόρλας μιλώντας στον Σκάι.

Ο υφυπουργός Οικονομίας είπε πως μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει εκδοθεί και το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα που απομένει, ενώ θα έχει προκηρυχτεί και ο διαγωνισμός για το καζίνο.

Για το θέμα των αρχαιοτήτων είπε ότι η ύπαρξη τους είναι πλεονέκτημα για τη χώρα και πως οι επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση της χώρας, σημειώνοντας ότι «πρέπει πάντα να βρίσκουμε την κατάλληλη ισορροπία».

Συνεχίζοντας, ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε πως το κλίμα έχει αλλάξει στην οικονομία, υπογραμμίζοντας ότι «οι εισροές σε άμεσες ξένες επενδύσεις έχουν τριπλασιαστεί το α’ εξάμηνο του 2017».

«Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις, προχωράμε γρήγορα. Οι δείκτες της πραγματικής οικονομίας βελτιώνονται» επεσήμανε ο κ. Πιτσιόρλας.

«Η επίσκεψη Μακρόν έχει ιδιαίτερη συμβολική αξία»
Όσον αφορά την επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα τόνισε ότι η επίσκεψη του έχει ιδιαίτερη συμβολική αξία, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Πρόσθεσε πως είναι σημαντικό πως ο Γάλλος πρόεδρος τάσσεται εναντίον του Grexit με σαφήνεια και πως αναγνωρίζει ότι υπάρχουν θετικά βήματα στη χώρα.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...