Πώς επελέγη για παρουσιαστής του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης

0

Χωρίς αμφιβολία το Survivor αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα εκ των πιο επιτυχημένων reality show στην ελληνική τηλεόραση και σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του και ο παρουσιαστής του, Σάκης Τανιμανίδης.

Το ταλέντο του παρουσιαστή φαίνεται να ήταν αυτό που παρακίνησε την Άλκηστις Μαραγκουδάκη η οποία σε συνέντευξη της στο people περιγράφει όσα μεσολάβησαν μέχρι ο Σάκης Τανιμανίδης να πάρει το τιμόνι της εκπομπής και να την εκτοξεύσει στα ουράνια.

«Τον Σάκη τον γνώρισα τυχαία τον περασμένο Οκτώβριο στις Κάννες. Όταν τον είδα, λοιπόν, στις Κάννες τού είπα πως θέλω να παρουσιάσει το Survivor. Ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση ενός concept που δεν είναι δικό του, καθώς το World Party που παρουσίαζε στον Alpha ήταν δικής του παραγωγής και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ανησυχούσε. Επιπλέον, δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να έχει τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία. Όταν τον φώναξα στο γραφείο και μιλήσαμε, καταλάβαμε και οι δύο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον γνωρίσουμε στην Acun Medya. Πλέον, είμαι βέβαιη πως του αρέσει και θα είναι ο παρουσιαστής και στο επόμενο Survivor. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως δεν έγινε ποτέ πρόταση παρουσίασης ούτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ούτε και στον Γιώργο Μαυρίδη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!