Πώς ήταν και πώς έγινε: H αλλαγή της Έλενας Παπαρίζου με το πέρασμα των χρόνων

0

Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1982 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από γονείς Έλληνες μετανάστες.
Από μικρή ηλικία εκδήλωσε τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, μπαλέτου και παραδοσιακών χορών. Τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά σε ελληνικό κοινό το τραγούδι του Χρήστου Δάντη Μωρό μου, σε ηλικία 11 ετών. Σε ηλικία 17 ετών σχημάτισε το συγκρότημα Antique με τον παιδικό της φίλο, Νίκο Παναγιωτίδη.
Το 2001 το συγκρότημα έλαβε μέρος στο διαγωνισμό της Εurovision με το τραγούδι “I would die for you” και κατέκτησε την τρίτη θέση. Από το 2003 η Έλενα Παπαρίζου ακολουθεί σόλο καριέρα.
Το 2005 συμμετείχε στη Eurovision με το τραγούδι “My number one” κατακτώντας την πρωτιά. Εκτός από τη Eurovision έχει κερδίσει και άλλα μουσικά βραβεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ οι δίσκοι της έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία
To 2015 συμμετείχε στο μιούζικαλ “Nine”, όπου πήρε εξαιρετικά καλά σχόλια. Φέτος την είδαμε σε ένα διαφορετικό ρόλο, αυτού του κριτή, καθώς βρισκόταν στο “The Voice”. Βέβαια σαν κριτή την είχαμε δει και στο “Dancing on ice”, το 2011.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...