Πώς ξεκίνησε ο καβγάς Καρβέλα – Φουρθιώτη – Το εξώδικο που είχε προηγηθεί

3

Ερωτηματικά εγείρει το ξέσπασμα που είχε ο Νίκος Καρβέλας στο live του «Super Star Academy» του προηγούμενου Σαββάτου. Ο καβγάς μεταξύ του μουσικοσυνθέτη και του παρουσιαστή, ξεκίνησε όταν ο πρώτος παραπονέθηκε ότι δεν του δίνεται ο λόγος. «Είναι η δεύτερη φορά, συνεχόμενη, που δεν μου απευθύνεις τον λόγο», είπε ο Νίκος Καρβέλας, με τον Μένιο Φουρθιώτη να απαντά: «Αυτά τα οποία λέμε στον αέρα δεν αφορούν το τηλεοπτικό κοινό».

Ο Καρβέλας όμως συνέχισε λέγοντας: «Είναι η δεύτερη φορά! Αυτό το λέω για να ακούγεται!». Ο Μένιος Φουρθιώτης έχασε την ψυχραιμία του. «Παρακαλώ πολύ! Παρακαλώ! Δεν θα μου ορίσετε εσείς τους κανόνες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι».

«Εγώ παρακαλώ πολύ! Κατάλαβες τι σου λέω;Κατάλαβες τι σου λέω;», συνέχισε ο μουσικοσυνθέτης, με τον παρουσιαστή να τον προειδοποιεί ότι αν συνεχίσει να μιλάει θα του κλείσει το μικρόφωνο. «Αν συνεχίσετε θα κλείσω το μικρόφωνο. Παρακαλώ πολύ, κόψ΄τε του τον ήχο!», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

«Εσύ θα το κλείσεις το μικρόφωνο; Χειρίζεσαι και μικρόφωνα;», του είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Νίκος Καρβέλας. Στη συνέχεια, το μικρόφωνο του μουσικοσυνθέτη έκλεισε και για να ακουστούν όσα έλεγε, ο Νίκος Καρβέλας πλησίαζε τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Γιατί ο Νίκος Καρβέλας ενοχλήθηκε τόσο πολύ που δεν του δίνεται ο λόγος; Στην έναρξη του show, ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι δέχτηκε εξώδικο επειδή στο προηγούμενο live… δεν μιλούσε! «Μιλάω συνέχεια για να μην φάω και άλλο εξώδικο! Αγαπητοί τηλεθεατές, μου έστειλαν εξώδικο εμένα, γιατί δεν μιλούσα», είπε ο Νίκος Καρβέλας.

«Μία φορά αρρώστησε ο άνθρωπος!», είπε η Άννα Βίσση για να δικαιολογήσει τον Νίκο Καρβέλα για το γεγονός ότι δεν μιλούσε πολύ στο προηγούμενο live.

O μουσικοσυνθέτης τότε συνέχισε λέγοντας: «Έχω αποφασίσει ότι πρέπει να μιλάω, οπότε θα φάω και άλλο εξώδικο, μπορεί να τρέχουμε και στα δικαστήρια γιατί δεν μιλάω όσο πρέπει. Θα μου στείλουν εξώδικο και για το τι ακριβώς πρέπει να λέω!».

Τότε παρενέβη ο Μένιος Φουρθιώτης για να επαναφέρει τον Νίκο Καρβέλα στην «τηλεοπτική τάξη», όπως συνηθίζει να λέει: «Νίκο, νομίζω πρέπει να μείνουμε στη διαγωνιζόμενη τη Μιράντα! Αν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε, αλλιώς να προχωρήσουμε!».

Ο Νίκος Καρβέλας τότε του είπε: «Εγώ εντάξει; Τα είπα; Μίλησα; Άρα δεν θα φάω άλλο εξώδικο!».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

    • ΓΙΑΝΝΗΣ στο άρθρο

      ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΚΙ Η ΒΙΣΣΗ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΝ ΚΙ Η ΒΙΣΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ LIVE ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.