Πρώην παίκτης του Survivor δηλώνει: «Για μένα ο ΣΚΑΪ έκανε ένα μεγάλο λάθος…»

0

Για τη συνεργασία που έχει ο ΣΚΑΙ με κάποια πρόσωπα του Survivor αλλά και για την πρεμιέρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου μίλησε ο Πάνος Αργιανίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νομίζω ότι ο ΣΚΑΪ τήρησε πράγματα για τα οποία είχαν υποσχεθεί και είχαν κάνει συμβόλαιο τα παιδιά πριν. Νομίζω ότι και η Λάουρα φαντάζομαι θα είχε συζητήσει κάποια πράγματα πριν και ο Κωνσταντίνος όπως φάνηκε και ο Στέλιος που έκανε την εκπομπή του. Νομίζω ήταν ο τρόπος που το διαχειρίστηκε ο καθένας ξεχωριστά. Για μένα ο ΣΚΑΪ έκανε ένα μεγάλο λάθος, στο ότι δεν χρησιμοποίησε τα πολύ δυνατά πρόσωπα του Survivor» και συνέχισε: «Ένα παιδί με συγκεκριμένη πειθαρχία στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε, ξαφνικά βρέθηκε έρμαιο σε έναν ωκεανό πληροφόρησης και των social media και όλο αυτό το κομμάτι, οπότε είναι λογικό να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Για μένα το δυνατό χαρτί στην εκπομπή «ΕΔΩ» δεν είναι ούτε η Ντορέττα, ούτε ο κ. Μηλιόγλου, είναι ο Κωνσταντίνος».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!