Πρωταπριλιάτικο; Φήμες ότι Κινέζοι ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό!

0

Ένα απίθανο σενάριο στο οποίο ο Κινέζος κροίσος Τζιανλίν Γουάνγκ εμφανίζεται να έχει κάνει πρόταση ώστε να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό παρουσιάζει η «Sportime».

Μάλιστα, στις λεπτομέρειες του δημοσιεύματος γίνεται λόγος και σε κατασκευή νέου γηπέδου, ενώ αναφέρεται πως στις 15 Μαΐου ο Γουάνγκ κατέθεσε πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Επίσης η εφημερίδα παρουσιάζει ένα σχετικό έγγραφο. Σε αυτό φαίνεται η ΠΑΕ να απαντά πως θα υπάρξει συνάντηση στην Κίνα για το ζήτημα, ωστόσο στις 15 Ιουλίου οι Κινέζοι επενδυτές… πάγωσαν τις όποιες επαφές.

Τέλος γίνεται και λόγος στην επόμενη μέρα με τους Κινέζους να φέρονται να ήθελαν για τεχνικό διευθυντή τον Ασάνοβιτς, προπονητή τον Ουζουνίδη, ενώ στους μεταγραφικούς στόχους πρώτος στη λίστα τους σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι, με τους Τσοπ και Μακ να ακολουθούν.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...