Πρωτοψάλτη: Σε ελληνικό σχολείο στο Γιοχάνεσμπουργκ

0

Ενάμιση μήνα μετά την επίσκεψή της στην Κένυα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέστρεψε στην Αφρική, αλλά αυτή την φορά στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε τη πρόταση της Παναθηναϊκής οργάνωσης γυναικών για συναυλία εκεί.

«Ώρα:8πμ και 1300 παιδιά με υποδέχτηκαν μοναδικά στο Ελληνικό σχολείο @sahetischool (ένα από τα καλύτερα σχολεία στην Αφρική) με καταπληκτικούς δασκάλους. Ένα σχολείο που σπουδάζουν Ελληνόπουλα -και όχι μόνο-που προωθεί τον Ελληνισμό -τις αξίες, τις αρχές, την γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Συγκινητική η παιδική Χορωδία και η solist που μου αφιέρωσε τραγούδια μου με μοναδικό τρόπο. Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Αυτό το πρωινό θα μου μείνει αξέχαστο» έγραψε στο Instagram ενώ σε ένα άλλο ποστ έγραψε: «Στο κατάμεστο #Linder Auditorium με ένα ΕΞΟΧΟ/ΜΟΝΑΔΙΚΟ κοινό. Ο κραδασμός των συναισθημάτων οδήγησε την φανταστική βραδιά σε 5 encore…Ευγνώμων για αυτό …Ενα τεράστιο ευχαριστω στην #Παναθηναϊκή Οργάνωση γυναικών»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!