Πύρινη κόλαση στην Πορτογαλία: 57 νεκροί – ΣΟΚ από τις εικόνες με πτώματα στους δρόμους…

0

Γροθιά στο στομάχι οι εικόνες που έρχονται από την Πορτογαλία που μαστίζεται από την καταστροφική πυρκαγιά σε δασική περιοχή της Λεϊρία.

Η δασική πυρκαγιά που έπληξε χθες, Σάββατο, την περιοχή Λεϊρία της κεντρικής Πορτογαλίας στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον 57 ανθρώπων, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της πορτογαλικής κυβέρνησης, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Πολλές δεκάδες ακόμη έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά. Μεταξύ των τραυματιών συγκαταλέγονται και πυροσβέστες, οι οποίοι δίνουν πραγματικά ηρωικές μάχες. Οι εικόνες που έρχονται από την ιβηρική χώρα είναι το καλύτερο πειστήριο, αφού δείχνουν τους άνδρες της Πυροσβεστικής να πέφτουν με αυτοθυσία στις φλόγες, για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Δυστυχώς, αυτή η μάχη μοιάζει άνιση. Η περιοχή στην οποία μαίνεται η πυρκαγιά είναι δασική, συνεπώς η πύρινη λαίλαπα εξαπλώνεται με φρενήρεις ρυθμούς.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!