Ρούλα Ρέβη: Η συμβουλή για μια καλύτερη ημέρα και τα meetings με τον… σύζυγό της!

1

Kάθε μια από μας έχει βρει τα δικά της tips για να ομορφαίνει την μέρα της και τους δικούς της τρόπους να δίνει στον εαυτό της, ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις. Το ίδιο κάνει και η Ρούλα Ρέβη, μόνο που μοιράζεται μαζί μας μέσω των social media.

H διάσημη φωτογράφος ανέβασε μια selfie κι έγραψε: «Σταματήστε έστω και για ένα λεπτό ό,τι κάνετε και βρείτε κάπου το χρώμα της ημέρας! Στη φύση, στα ρούχα, στα μαλλιά σας, στα παιχνίδια των παιδιών σας!»

Η Ρούλα Ρέβη απολαμβάνει όσο τίποτα αυτή την ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και φυσικά προτεραιότητα για εκείνη, έχουν τα δίδυμα και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας. Το ζευγάρι μάλιστα, δεν ξεχνά να περνά χρόνο που τον αφιερώνει μόνο σ’ εκείνο. Χθες μάλιστα βγήκαν οι δυο τους και η φωτογράφος μοιράστηκε ακόμη μια φωτογραφία μαζί μας, λέγοντας πως κάνουν και μεταξύ τους meetings.

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο