Σάκης Ρουβάς: Ο ανατρεπτικός τρόπος που κουρεύτηκε! Πανέτοιμος για το εκρηκτικό live στο Πόρτο Χέλι

0

Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει σήμερα,Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ένα ultimate live performance event στο Nikki Beach Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι, για να ανατρέψει για ακόμα μια φορά τα δεδομένα της διασκέδασης με ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα! Ο κορυφαίος star θα απογειώσει το κοινό σε ένα special music event σ’ένα ειδικά διαμορφωμένο stage με φόντο τη θάλασσα σε μία ανεπανάληπτη, διαδραστική μουσική εμπειρία!

Θέλοντας να δείξει ότι είναι έτοιμος για την αποψινή εκρηκτική βραδιά μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να βάζει τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή του. Για την ακρίβεια, ο καλός του φίλος και κουρέας Φραγκίσκος Δρογγίτης τον κουρεύει με έναν ασυνήθιστο τρόπο! Ο Σάκης Ρουβάς έχει αφεθεί στα χέρια του καθως βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, πολύ κέφι και θετική ενέργεια!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...