Σάκης Τανιμανίδης: Τα ”clopy paste” του Survivor και η συμμετοχή του Μαυρίδη στο Nomads

0

Ο Σάκης Τανιμανίδης βίωσε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία που σημείωσε το Survivor, όντας παρουσιαστής. Τι αναφέρει όμως για τα παιχνίδια επιβίωσης που κάνουν την εμφάνισή τους μετά το Survivor;

«To Survivor κατέγραψε όντως υψηλές τηλεθεάσεις, κοντά στο 70%, που κανένας μας δεν περίμενε, κι έτσι σάρωσε την διαφημιστική αγορά. Είναι λογικό και θεμιτό, λοιπόν, για μια επιχείρηση (ένα κανάλι) να προσπαθεί να απαντήσει και να αντιδράσει όταν χάνει μερίδιο αγοράς από μια άλλη. Είναι ακόμα καλύτερο όμως όταν αυτό το κάνει δημιουργώντας κάτι καινούργιο, μια νέα πρόταση και όχι με ένα «clopy paste». Τα νέα προγράμματα που βγαίνουν μπορεί να είναι πολύ καλές εκπομπές, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία αφού παραμένουν η αντίδραση-αντιγραφή προς το Survivor που κατέγραψε ιστορικά υψηλά νούμερα. Δεν είμαι αυτής της λογικής. Είναι λογικό να θέλεις και να πρέπει να αντιδράσεις, αλλά κάντο με κάτι καινούργιο. Αν ήταν έτσι, για να σου δώσω ένα υποθετικό παράδειγμα, εγώ δεν θα δημιουργούσα το world party, αλλά το ‘Πρωινάδικο του Σάκη’ γιατί τότε εκείνη την εποχή πήγαιναν καλά τα πρωινάδικα.», τονίζει στο People.

Ο πρώην συνεργάτης του Γιώργος Μαυρίδης είχε κρίνει με άσχημο τρόπο τον ρόλο του Σάκη στο Survivor θεωρώντας πως ο ίδιος δεν θα έκανε ποτέ ένα τέτοιο πρόγραμμα. Τι λέει όμως ο Σάκης για την απόφαση του Μαυρίδη να συμμετάσχει στο Nomads: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, ελπίζω να είναι πάντα καλά».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!