Σάκης Τανιμανίδης: Θα είναι κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο;»- Τι απαντά ο ίδιος;

0

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «People» παραχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής μιλώντας για την γνωριμία του με τον Acun Ilıcalı, δημιουργό του Survivor και ιδιοκτήτη της Acun Medya είπε: «Τον Acun τον γνώρισα με αφορμή την πρόταση για το Survivor. Μάλιστα, η συζήτηση μαζί του έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πω το “ναι”. Καθώς είναι ο δημιουργός του κόνσεπτ, μου πέρασε πιο εύκολα την ουσία και τη διαφορετικότητα της εκπομπής. Όταν πια βρεθήκαμε επί πέντε μήνες μαζί στη Δομινικανή Δημοκρατία, κάναμε παρέα… κυρίως παίζοντας ποδόσφαιρο! (γέλια) Πλέον έχουμε αναπτύξει μια καλή φιλία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε για πρώτα φορά στις συζητήσεις του με τον ΣΚΑΙ και στην πιθανότητα να τον δούμε στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω μέχρι το επόμενο Survivor. Δεν έχω ακόμα καταλήξει αν μέχρι τότε θα ξαναβγώ μπροστά στο γυαλί» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...