Σάκης Τανιμανίδης: Το ασύλληπτο νούμερο των αιτήσεων για το Survivor 2 και οι νέοι παίκτες

0

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Βέλγιο. Μάλιστα ανέβασε στα social media φωτογραφία μαζί με παίκτες της θρυλικής ομάδας του Euro 2004 κι έγραψε: «Συζητάμε ποιος θα έρθει στο Survivor 2. Εσείς τι λέτε;».

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό People, σχολίασε σχετικά: «Καταρχήν, αυτό ήταν ένα αστειάκι. Και το λέω γιατί πολλά από αυτά που βλέπουμε στα social media κάποιοι τα παίρνουν σοβαρά. Σίγουρα είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουμε άποψη για το ποιοι είναι κατάλληλοι για παίκτες, αλλά δεν είμαι ο παραγωγός. Φέτος, έχω την αίσθηση πως θα ξεπεράσουμε τις 100.000 αιτήσεις. Μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει κανένα όνομα, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι με τόσο πολλές αιτήσεις οι παίκτες που θα επιλεγούν θα είναι Champions League και τα αγωνίσματα σε άλλο επίπεδο.».

Όταν δε ρωτήθηκε για το αν έχει την αγωνία μήπως το Survivor 2 δεν καταφέρει να αγγίξει τα νούμερα του πρώτου, απάντησε: «Και στο πρώτο, αν μου έλεγες να κάνω μια πρόβλεψη, θα έπεφτα πολύ έξω. Οπότε και φέτος δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω πρόβλεψη. Όπως, όμως, ο κόσμος δεν βαριέται ποτέ να βλέπει ποδόσφαιρο και αθλητικά γεγονότα, έτσι και το Survivor, επειδή είναι κυρίως ένα αθλητικό σόου –ό,τι συμβαίνει γυρίζει γύρω από την απόδοση των παικτών στα αγωνίσματα–, νομίζω πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και φέτος, όπως συμβαίνει και στην Τουρκία, όπου παίζεται για 11η σεζόν».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!