Σαρωτικό είναι το πέρασμα της «Ευρυδίκης» από τη χώρα μας

0

Από την κακοκαιρία προκλήθηκαν επίσης κατολισθήσεις στην Παλιά Εθνική Οδό στην Κακιά Σκάλα, όπου ο δρόμος έκλεισε με την Τροχαία να διοχετεύει την κυκλοφορία στη Νέα Εθνική Οδό, όπου δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.

Παρ’ όλ’ αυτά κλειστοί είναι οι εξής δρόμοι στην Αττική:
Η παλαιά εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου στο 39ο χιλιόμετρο στα Μέγαρα, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στο 36ο χιλιόμετρο στη Νέα Πέραμο, στο ρεύμα προς Αθήνα
Στον κόμβο Διυλιστηρίων, στο ρεύμα προς Νέα Πέραμο
Στον κόμβο Μάνδρας, ρεύμα προς Μάνδρα
Η παλαιά εθνική οδός Αθηνών- Θηβών στο 4ο χιλιόμετρο, προς Θήβα
Στην διασταύρωση Μάνδρας- Μαγούλας για τις οδούς προς ΘήβαΣτην οδό Στρατηγού Ρόκα στο ύψος του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας προς Μάνδρα
Επίσης υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Σαλαμίνας στην Σαλαμίνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής έως την Λ. Φανερωμένης.
Προβλήματα και στη Βόρεια Ελλάδα
Έντονα ήταν τα φαινόμενα και στη Μακεδονία, όπου η κακοκαιρία έπληξε την Πιερία, την Πέλλα και την Ημαθία. Η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 470 κλήσεις, ενώ οι πυροσβέστες επενέβησαν σε 38 περιπτώσεις για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους.

Λόγω της σφοδρής καταιγίδας που σημειώθηκε και στη Βόρεια Ελλάδα, ακινητοποιήθηκαν τρένα και έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Βαρικού για πέντε ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα μετά από απόφαση της Περιφέρειας θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής, ενώ κλειστά θα μείνουν τα σχολεία και στην Πιερία.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!