Σήμερα το 19ο επεισόδιο του MasterChef με καλεσμένο τον Χριστόφορο Πέσκια

0

Όλες οι εβδομάδες δοκιμασιών στο MasterChef κλείνουν με ένα MasterClass!

Στo MasterClass οι κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς γίνονται δάσκαλοι, παρουσιάζουν συνταγές στους παίκτες, που έχουν σχέση με προηγούμενες δοκιμασίες αλλά και με μελλοντικές!

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν νέες τεχνικές, να λύσουν απορίες τους και σίγουρα να χαλαρώσουν αφού είναι μια μέρα χωρίς δοκιμασίες!

Σε κάθε MasterClass φιλοξενείται και ένας γνωστός και επιτυχημένος chef, ο οποίος φτιάχνει μια ιδιαίτερη συνταγή με τη βοήθεια των παικτών!

Δημιουργία, φαντασία, πρωτοτυπία, γευστικές δοκιμασίες, απόλαυση, αφοσίωση, ανταγωνιστικότητα, πολλές συνταγές, μυρωδιές, γεύση, γρήγοροι ρυθμοί αλλά και σωστή στρατηγική, τα απαραίτητα συστατικά για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα Master Chef, που θα κερδίσει εκτός από τον τίτλο και 50.000 ευρώ!

Σήμερα, Κυριακή στις 18:30 θα δούμε το 19ο επεισόδιο του MasterChef. Στο δεύτερο μάθημα μαγειρικής, οι κριτές φορούν τις στολές τους, παραδίδουν μαθήματα, απομυθοποιούν συνταγές και υλικά και διαμορφώνουν νέες μαγειρικές προτάσεις στους υποψήφιους σεφ! Ο Χριστόφορος Πέσκιας έρχεται στην κουζίνα του MasterChef και τρελαίνει τους παίκτες με τις γνώσεις και τη φαντασία του!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!