Σμαράγδα καρύδη: Έγινα ηθοποιός, επειδή ο πατέρας μου δεν ήταν…πρωταγωνιστής

0

Μία ατάκα που προκαλεί συζητήσεις είπε στην τελευταία του συνέντευξη γνωστός ηθοποιός, καθώς υποστήριξε πως η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια εξαιτίας του… πατέρα της, Nτίνου και της πορείας που εκείνος είχε στον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού, ο Κώστας Βουτσάς ρωτήθηκε αν θα ήθελε ο γιος του, Φοίβος, να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει.

«Ηθοποιός εδώ πέρα όχι. Αν μετρήσεις τα δάχτυλα του ενός χεριού, θα δεις ότι ούτε τόσοι δεν είναι αυτοί που ξεπέρασαν τους γονείς τους εδώ, αλλά και διεθνώς. Ούτε τραγουδιστές, ούτε ηθοποιοί. Πες μου έναν ηθοποιό που ξεπέρασε τον πατέρα ή τη μάνα του εδώ στη Ελλάδα», απαντά και προσθέτει:  «η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το “βάρος” του πατέρα της».

Φυσικά, δεν πρόκειται για σκωπτική αναφορά, καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός συνέχισε αναφέροντας και την δική του κόρη, Θεοδώρα: «η Θοδώρα μου στην Αθήνα έπαιξε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, δυσκολευόταν. Πήγε στην Ολλανδία μαζί με τον άντρα της κι έκανε Αριστοφάνη, Αισχύλο, γιατί δεν ξέρουν τον Βουτσά εκεί. Έκανε και αμερικανικές ταινίες, αλλά εκεί ο Βουτσάς δεν υπάρχει. Το «βάρος» του ονόματος είναι μεγάλο,  ασήκωτο. Αν ο Φοίβος αποφασίσει να γίνεις ηθοποιός, να πάει στο εξωτερικό, δεν θα τον αφήσω εδώ, γιατί δεν θα κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!