Σοφίνα Λαζαράκη: «Αυτή την εποχή δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέση»

0

Η Σοφίνα Λαζαράκη είναι αφοσιωμένη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στο νέο της ξεκίνημα στη νέα σειρά «Παρθένα Ζωή»

«Εμφανισιακά μοιάζω περισσότερο στον πατέρα μου, αλλά στο στιλ και τις γκριμάτσες όποιος με δει λέει πως είμαι “Μηλιαρεσάκη”. Με τη μαμά είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά παράλληλα είμαστε πολύ κοντά, συζητάμε τα πάντα, μοιραζόμαστε τις λύπες μας Και τις χαρές μας. Αν και είναι όπως οι περισσότερες μητέρες λίγο “Κουκουβάγια”, θα μου το πει αν έχω κάνει κάτι λάθος με ωραίο τρόπο, γιατί στεναχωριέμαι αν μου πουν κάτι με περίεργο τρόπο. Είναι η  πρώτη που θα γνωρίσει την σχέση μου όταν υπάρχει. Η σχέση μας μοιάζει αρκετά με αυτή που έχω με την τηλεοπτική μητέρα μου Τζένη Μπότση. Βέβαια και με τον μπαμπά μου έχουμε πολύ καλή σχέση, είμαι η πριγκίπισσα του και τον λατρεύω! Και οι δύο γονείς μου, παρότι είναι χωρισμένοι εδώ και χρόνια, είναι πάντα δίπλα μου σε ό,τι απόφαση κι αν πάρω. Αν και ασχολούμαι από μικρή με τα καλλιτεχνικά, η συμβουλή τους είναι πως με ό,τι κι αν ασχοληθώ  να το κάνω στο καλύτερο επίπεδο» είπε στην Real και συνέχισε:

«Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω μικρή παιδιά για να τα ευχαριστηθώ, και μόλις βγήκα από το αυγό μου! Ο έρωτας έχει βασικό, ρόλο στη ζωή μου, αλλά αυτή την εποχή δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέση. Θα ήθελα μεγαλώνοντας να γίνω ανεξάρτητη και να πατάω γερά στα πόδια μου. Επαγγελματικά θα ήθελα να συνδυάσω τις σπουδές μου στον χορό και το τραγούδι και κάποια στιγμή να μπορέσω να παίξω σε μιούζικαλ».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!