Σοκ για Άραβες στη Μύκονο! Διαρρήκτες εισέβαλαν στη βίλα τους, ένω εκείνοι διασκέδαζαν στον Ρέμο!

0

Νύχτα τρόμου έζησε ένα ζευγάρι ζάμπλουτων Αράβων στο νησί των ανέμων, ανήμερα της μεγάλης συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos. Το ζευγάρι βγήκε να διασκεδάσει με φίλους στο μεγάλο πάρτυ που έγινε στη Μύκονο με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Ρέμο και τους Λιβανέζους σταρ Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ και την επόμενη μέρα διαπίστωσε πως διαρρήκτες εισέβαλαν στη βίλα που νοίκιασαν στο νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ενώ το ζευγάρι διασκέδαζε στη συναυλία, άγνωστοι μπήκαν στη βίλα τους στην περιοχή Κάστρο και άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα ασφαλείας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δράστες απενεργοποίησαν το σύστημα ασφαλείας και φαίνεται να γνώριζαν καλά τα κατατόπια, αφού κατάφεραν να εντοπίσουν το μεταλλικό κουτί ασφαλείας μέσα στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα και μετρητά. Οι διαρρήκτες μάλιστα, πήραν ολόκληρο το κουτί, αλλά και τα πανάκριβα ρολόγια του ζευγαριού που βρήκαν στο σπίτι.

Μόλις οι Άραβες διαπίστωσαν πως άγνωστοι μπήκαν στη βίλα, ειδοποίησαν τις αρχές και ενεργοποιήθηκε μέχρι και η Ασφάλεια Αττικής, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλά αντίστοιχα κρούσματα στο νησί!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!