Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ευχάριστη έκπληξη που είχε στα πρώτα γυρίσματα του Happy Day!

0

Μπορεί το πρωί να είδαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εύχεται καλό μήνα με μια φωτογραφία από τις διακοπές της, όμως στη συνέχεια το έριξε στη… δουλειά. Επέστρεψε δυναμικά για τη νέα σεζόν, μετά από ένα ξεχωριστό καλοκαίρι που πέρασε στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο και είναι έτοιμη να αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής του Alpha. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» εμφανώς ανανεωμένη έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της αλλά δεν ξεχνά και τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που πέρασε.

Σήμερα και πριν από λίγο λοιπόν, βρέθηκε για γυρίσματα στην Πάρνηθα κι εκεί είχε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση.Όπως είναι γνωστό αν σταθεί κανείς τυχερός στην βόλτα του στο βουνό, μπορεί να συναντήσει από κοντά ελάφια. Αυτό συνέβη και με την Σταματίνα και μας το έδειξε με μια όμορφη φωτογραφία στα social media.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!