Πως να γίνει το ίδιο ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ; Ο Χανταμπάκης προετοιμάζει την σύζυγό του για το Nomads

13

Ως τι και που πετυχημένος ακριβώς, που κάνει και τον έμπειρο στα ριάλιτι; Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πλέον κατάλληλος για να εκπαιδεύσει την Όλγα Πηλιάκη για την συμμετοχή της στο Nomads.

Ακόμα και στις διακοπές, ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκει τρόπους για να γυμνάζεται. Σε αυτό τον ακολουθεί και η Όλγα Πηλιάκη, η οποία μεταξύ μας δεν έχει ανάγκη, αφού έχει ένα καλλίγραμμο σώμα. Ωστόσο, το ζευγάρι επινοεί διάφορους τρόπους για να γυμνάζεται και παράλληλα να το διασκεδάζει.

Η Όλγα Πηλιάκη συμφώνησε για την συμμετοχή της στο Nomads και ο σύζυγός που ξέρει από παιχνίδια επιβίωσης αποφάσισε να την βοηθήσει έτσι ώστε να είναι έτοιμη. 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

13 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ, ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΝΑ ΛΙΑΖΕΤΑΙ

    • χαχαχα τελειο το σχολιο. Η αληθεια ειναι οτι ολοι γυρισαν στο σημείο απ’όπου ξεκινησαν, αν δεν πηγαν κ πιο πισω , κανενας δεν κερδισε στην ουσια μακροπροθεσμα