Στην Ελλάδα για διακοπές ο Ryan Seacrest! Δείτε τα απίστευτα δώρα που έφερε στη συμπαρουσιάστριά του

0

Η εκπομπή LIVE with Kelly and Ryan είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δημοφιλείς στην Αμερικανική τηλεόραση. Ο Ryan Seacrest, ένας από τους σπουδαιότερους παραγωγούς και τηλεοπτικά πρόσωπα εμφανίζεται εκεί ζωντανά και μίλησε για τις πρόσφατες διακοπές που πήγε.

Συγκεκριμένα εξήγησε on air πως επισκέφθηκε ένα μέρος στο οποίο δεν υπάρχει ούτε ένα σύννεφο και τα νερά είναι πολύ καθαρά. Φυσικά και αναφερόταν στην Ελλάδα!

Ο Seacrest βρέθηκε στην χώρα μας, επισκέφθηκε νησιά και προέβαλε ζωντανά στην εκπομπή εντυπωσιακές υποθαλάσσιες φωτογραφίες και βίντεο!

Τα δώρα όμως που έφερε στη συμπαρουσιάστριά του Kelly Ripa, προκάλεσαν έντονη έκπληξη. Αρχικά τον είδαμε να φέρει ένα «μάτι» για τα κακά πνεύματα και το μάτιασμα, εξηγώντας της περί τίνος πρόκειται.

Εκτός όμως αυτού της έδωσε και μία… ιδιαίτερη τσάντα την οποία όπως ανέφερε είδε πολλές στην χώρα μας να φορούν και πρόκειται να γίνει τάση και στις ΗΠΑ! Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεο.

Ryan Seacrest just got back from Greece… with gifts for Kelly Ripa. Wonderful to see beautiful Greece promoted on millions of US television screens on the popular morning talk show.

Posted by The Pappas Post on Dienstag, 11. Juli 2017

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...