Στο Brooklyn θέλει να μετακομίσει ο Matt Damon

0

Στο Brooklyn φαίνεται ότι θέλει να μετακομίσει ο Matt Damon. Ο σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός ρετιρέ στο Brooklyn Heights, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Το διαμέρισμα διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και η τιμή του ανέρχεται στα 16,6 εκατ. δολάρια.

Αν ο Matt Damon αγοράσει το ρετιρέ στην τιμή πώλησής του, η συμφωνία θα είναι η πιο ακριβή που έχει γίνει στο Brooklyn, σημειώνει η εφημερίδα. Μέχρι τώρα το πιο ακριβό ακίνητο είναι ένα αρχοντικό το οποίο πωλήθηκε το 2015 έναντι 15,5 εκατ. δολάρια.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ηθοποιός συζητούσε για την αγορά ενός αρχοντικού στην περιοχή, αλλά η αγορά ναυάγησε καθώς τα παιδιά του δεν έγιναν δεκτά από το ιδιωτικό σχολείο του Brooklyn «Αγία Άννα».

Πηγές υποστήριξαν τότε στο Page Six ότι το σχολείο, από το οποίο αποφοίτησαν η ηθοποιός Λένα Ντάναμ, ο ζωγράφος Ζαν Μισέλ Μπασκιά, η καλλιτέχνιδα Τζεμάιμα Κερκ και ο σχεδιαστής μόδας Ζακ Πόοσεν, δήλωσε στον Matt Damon ότι είχε συμπληρωθεί ο αριθμός των μαθητών.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...