Στο νοσοκομείο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα λίγο πριν την πρεμιέρα τους

0

Από πολύ πρωί θα μας κρατάει συντροφιά και φέτος ο Γιώργος Λιάγκας στα ερτζιανά. Ο παρουσιαστής συνεχίζει σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό σταθερά με τον Μιχάλη Βαμβακά, αλλά με νέα… παρτενέρ. Φέτος, η γυναίκα θα που βρίσκεται στο πλευρό του δεν είναι άλλη από την Μαρία Φραγκάκη. Το «Πρωινό στην Αθήνα«, όπως είναι ο τίτλος της εκπομπής, θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και θα μας κρατά συντροφιά για τρεις ώρες.

Ωστόσο, λίγο πριν το ξεκίνημα τους για τη νέα σεζόν, ο Μιχάλης Βαμβακάς βρέθηκε στο νοσοκομείο.  Μη πάει ο νους σας όμως στο κακό. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός η επίσκεψή του ήταν για καλό σκοπό.  Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μια selfie που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συμμετείχε σε εθελοντική αιμοδοσία καθώς αυτό το έχει για γιούρι πριν από κάθε πρεμιέρα. «Είναι παράδοση πλέον η αιμοδοσία πριν από την έναρξη των εκπομπών!!! Είναι το γούρι μου & θέλω να γίνει και το δικό σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Βαμβακάς

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...