SURVIVOR: Οι διάσημοι, το εμπάργκο τους στην παραγωγή και η…πίπα της ειρήνης! (replay)

0

Το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη κατάσταση ο Αγγελόπουλος πήρε μαζί του και όλους τους άνδρες της ομάδας. Μόνο η Ευρυδίκη φάνηκε, μετά το πρώτο διήμερο να μαλακώνει λίγο τη στάση της και να αναζητά επικοινωνία με τους Μπλε. Κυρίως με την Σάρα, αλλά και με τον Βασάλο, καθώς κυκλοφορεί συνέχεια με την αμάνικη αθλητική ζακέτα που της χάρισε ο Κωνσταντίνος.

Τόσο ο Μπο, όσο και ο Κοκκινάκης, αλλά και ο Χρανιώτης έγιναν τούρμπο με την κίνηση του Αναγνωστόπουλου, αλλά και των άλλων Μαχητών να στηρίξουν ένσταση σε εκείνο το παιχνίδι. Ακόμη και η Ευρυδίκη, που προσέχει πολύ τώρα τελευταία το προφίλ της, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο – δεν κρατιέται ο άνθρωπος.

Σε αυτό το κομμάτι όλη η ομάδα ήταν μπετόν αρμέ τα πρώτα 24ωρα. Όλοι μαζί λοιπόν έκαναν ένα ιδιότυπο αντάρτικο, αρνήθηκαν να συνεργαστούν σε διάφορα θέματα με την παραγωγή και καθιστούσαν με κάθε ευκαιρία σαφές προς τους υπεύθυνους ότι είναι οργισμένοι με την απόφασή τους. Κακώς η παραγωγή δεν κάλεσε στο τέλος τον Βαρούχα, ώστε να τους κάνει… ανάλυση τη φάση και να τους εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα!

Επί ένα διήμερο και βάλε δεν υπήρχε συνεργασία, ούτε στα βασικά. Ειδικά ο Αγγελόπουλος, αλλά και άλλοι παίκτες, όπως ο Χρανιώτης, είχαν τέτοιες τάσεις από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερη συναίσθηση των κανόνων του παιχνιδιού, όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και στην επιβίωση. Για κάποιους η παραβίαση των ορίων που θέτει το παιχνίδι, επιτρέπεται από τη φύση του ίδιου του παιχνιδιού, μιας και πρόκειται για επιβίωση (survivor)! Όμως εάν το κάνανε όλοι αυτό (για παράδειγμα να παίρνουν φαγητό απ’ έξω και να την κοπανάνε από την παραλία όποτε θέλουν), τότε δεν θα ήταν τηλεοπτικό survivor, αλλά ομαδική εκδρομή του Γκίνη στην Καραϊβική με τα έξοδα πληρωμένα.

Με τον Αγγελόπουλο το πρόβλημα ή “πρόβλημα” έρχεται από παλιά. Ο Σκιαθίτης έχει μεγάλη αποδοχή στον κόσμο και αυτό τον κάνει κατ’ αρχήν αγαπητό στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν, ο οποίος βλέπει ότι ο παίκτης κάνει γκελ στο κοινό, έχει ανταγωνιστική αθλητική παρουσία, αλλά είναι και μόνιμη πηγή ερίδων και έντονων συγκρούσεων, που προφανώς “πουλάνε”. Κι άλλοι είχαν ή έχουν αγωνιστικές δυνατότητες ή ιντριγκαδόρικη παρουσία, αλλά δύσκολα έχουν πολλοί όλο το πακέτο – τουλάχιστον μέχρι τώρα. Κάτι κάνουν βέβαια σε αυτό τον τομέα, ο Μάριος και ο Αναγνωστόπουλος!

Το «πακέτο» αυτό δεν είναι φυσικά αγαπητό από τους αντιπάλους, ούτε όμως και από όλους τους συμπαίκτες.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Χούτος, όταν ρωτήθηκε χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τον Αγγελόπουλο, είπε ότι “αθλητικά είναι δυνατός, αλλά και από τους πιο αδύναμους στο κομμάτι της συμβίωσης και στην επιβίωση με κανόνες. Δεν ισχύει το κάνω ό,τι θέλω” είπε με νόημα ο διεθνής ποδοσφαιριστής που αποχώρησε πριν ένα μήνα περίπου από το survivor. Αλλά αυτά πάλι, είναι προσωπικές –  και μάλιστα μεγάλες – πικρίες, εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς.

Βέβαια τον Αγγελόπουλο τον προκαλούν – ηθελημένα ή όχι ίσως δεν έχει σημασία – και οι Μαχητές. Ξέρουν ότι μπορεί να βγει εύκολα εκτός ελέγχου. Εκείνος που του έχει βρει το κουμπί φαίνεται να είναι ο Σπαλιάραςς, ο οποίος τον αντιμετωπίζει ατάραχος, σαν Βούδας, ό,τι κι αν συμβαίνει – το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς στον Ντάνο. Μάλλον απολαμβάνουν να φλερτάρουν με τα νεύρα του Αγγελόπουλου όταν επιλέγουν να πανηγυρίσουν με υπερβολικό, ίσως και προκλητικό τρόπο – αν και μερικές φορές την πατάνε και μετά τους βγαίνει ανάποδα.

Λογικό είναι λοιπόν που το κλίμα στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου διεξάγεται το Survivor, παραμένει “πολεμικό”, όπως επιβεβαιώνει και το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο.

Ο Μπο φαίνεται να λέει στον Αγγελόπουλο, αναφερόμενος προφανώς στους μαχητές, ότι “σημασία έχουν οι πράξεις, όχι τα λόγια”.

Απόν την άλλη ο Μάριος έχει θάψει για τα καλά την πίπα της ειρήνης και λέει ότι “στο παιχνίδι είμαστε εχθροί”, αναφερόμενος στις δύο ομάδες.

Ο δε Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει πως στην αναμέτρηση των ομάδων πάει ο καθένας με “ό,τι όπλα έχει”!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!