Συγκλονίζει γνωστός δημοσιογράφος – Το μήνυμα μετά την κηδεία της κορούλας του

2

Ο θάνατος της μικρής Άρτεμις, της κόρης της ηθοποιού Ηλέκτρας Φωτιάδου και του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά, βύθισε στο πένθος το παγκύπριο.
Με βαθιά θλίψη οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το μικρό κοριτσάκι που παρά τη γενναία μάχη που έδωσε με το καρκίνο επί ενάμιση χρόνο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Οι γονείς της όλο αυτό τον καιρό στάθηκαν με τεράστια δύναμη και αξιοπρέπεια στο πρόβλημα υγείας του παιδιού τους και έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την βοηθήσουν να νικήσει σε μια άνιση μάχη.

Πριν από λίγη ώρα ο Λουκάς Φουρλάς μέσα από το Twitter έγραψε τα εξής: «Κάθε μέρα η σκέψη μας να είναι με τους μικρούς ήρωες που δίνουν με χαμόγελο τη μάχη για την ζωή τους. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. DE MPORV ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕς ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΜΡΑΙΑ ΤΟ ΜΙΝΤΙΑ ΓΙΝΑΜΕ

Loading...