Τι σημαίνουν τα ονόματα των δίδυμων παιδιών της Beyonce;

0

Πριν λίγες ημέρες η Beyonce δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία των δίδυμων. Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε η σταρ να μας συστήσει τον Sir Carter και την Rumi, ένα μήνα μετά την γέννησή τους. Ωστόσο μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι σημαίνουν τα ονόματα αυτά.

Σύμφωνα με τον καθηγητή γλωσσολογίας στο University of West of England, το Sir έχει προέλευση από την Νορμανδία που αποτελεί τίτλο τιμής από τον 11ο ή 12ο αιώνα. Το Sir σαν τίτλος έχει δοθεί σε άντρες που έχουν τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ, όπως ο Sir Andy Murray, ο Sir Sean Connery και ο Sir Ian McKellen, ενώ το αντίστοιχο θηλυκό του είναι το Dame.

Αυτό που επίσης κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν το «Carter» στο όνομα του Sir Carter, δεδομένου ότι το Carter είναι το επίθετο του Jay-Z, οπότε και των δίδυμων.

Όσο για το Rumi, πρόκειται για ένα όνομα ιαπωνικής καταγωγής που σημαίνει «ομορφιά» και «ροή».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...