Το απίστευτο σπίτι του Neymar στο Παρίσι!

0

Την σουίτα του ξενοδοχείου ετοιμάζεται να εγκαταλείψει ο Νeymar που σύμφωνα με δημοσιεύματα βρήκε το σπίτι που θα τον στεγάσει στο Παρίσι, όσο καιρό θα ανήκει στην PSG.

Η νέα κατοικία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην πόλη Bougival, στην περιοχή Yvelines, που αποτελεί ένα από  τα πιο σικ προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, το σπίτι που δεσπόζει σε έναν μικρό λόφο είναι μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Αποτελείται από πέντε επίπεδα και τηρεί τα κριτήρια που είχε θέσει ο 25χρονος άσος του ποδοσφαίρου. Είναι ηλιόλουστο με μεγάλα ανοίγματα, διαθέτει μια μεγάλη πισίνα στο υπόγειο και έναν κήπο με γκαζόν 5000 τετραγωνικών μέτρων.

Η πόλη Bougival έχει 9.000 κατοίκους και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τον Παολέτα και τον Ροναλντίνιο.

Το νέο αστέρι της PSG, θα νοικιάσει αυτό το σπίτι, πέντε ορόφων στην ήρεμη συνοικία της περιοχής Yvelines KAT.

«Είμαι χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος. Είναι πραγματικά ευχαρίστηση που ο Neymar  έρχεται να εγκατασταθεί στo Bougival» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος της περιοχής» ενώ ένας άλλος ανέφερε:

«Εγώ θα περιμένω μήπως κάνει εγκαίνια και έρθουν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές».

Ο δήμαρχος  Βοugival, Λουκ Βατέλ είπε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μία ήσυχη πόλη που αρέσει πολύ για το περιβάλλον και τον πολιτισμό της.

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...