Το ασύλληπτο ρεκόρ που κυνηγάει ο Λεμπρόν!

0

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει δώσει τα τελευταία χρόνια πολλά δικαιώματα στους “haters”. Η αδυναμία να τελειώσει παιχνίδια, οι μόλις τρεις κερδισμένοι τελικοί σε οχτώ παρουσίες και ο τρόπος που εμπλέκεται στις αποφάσεις των ομάδων του είναι μόνο μερικά από αυτά που του προσάπτουν.

Κανείς ωστόσο δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την μοναδική ικανότητα του να προσφέρει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρείται δικαίως ο πιο πλήρης παίκτης που εμφανίστηκε ποτέ στα παρκέ του ΝΒΑ. Προσοχή, όχι ο καλύτερος αλλά ο πιο πλήρης.

Τη φετινή σεζόν λοιπόν ο “βασιλιάς” κυνηγάει ένα μυθικό ρεκόρ αφού θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας με 30000+ πόντους, 8000+ ριμπάουντ και 8000+ ασίστ!

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παραμείνει υγιής και να συνεχίσει να πασάρει με την ίδια συχνότητα που το έκανε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Λεμπρόν Τζέιμς χρειάζεται να σημειώσει την ερχόμενη σεζόν 1213 πόντους, 294 ριμπάουντ και 539 τελικές πάσες. Αν λάβουμε υπόψιν πως πέρυσι μέτρησε 74 συμμετοχές τότε τα παραπάνω νούμερα μεταφράζονται σε 16.3 πόντους, 3.97 ριμπάουντ και 7.28 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στο παρελθόν υπήρξαν σέντερ που σκόραραν και μάζεψαν 8000+ ριμπάουντ, υπήρξαν πόιντ γκαρντ που σκόραραν και μοίρασαν 8000+ ασίστ. Κανείς ωστόσο δεν σκόραρε, δημιούργησε και μάζεψε ριμπάουντ με τον ρυθμό του Λεμπρόν Τζέιμς!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...