Το πρόγραμμα του Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα

0

Σε έντονους ρυθμούς κινείται το διπλωματικό επιτελείο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ενόψει της διήμερης επίσημης επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Έμμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του Μπριζίτ την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα του Γάλλου προέδρου, ο οποίος θα συνοδεύεται από υπουργούς και επιχειρηματίες, εκτός απο τις καθιερωμένες συναντήσεις θα περιλαμβανει και δυο ομιλίες.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γάλλος Πρόεδρος και ο Έλληνας πρωθυπουργός θα απευθύνουν ομιλία σε επιλεγμένο κοινό στην Πνύκα και η ημέρα θα κλείσει με το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Έλληνας Πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την επομένη, Παρασκευή 8/9, ο Εμμανουέλ Μακρόν θα έχει ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αμέσως μετά επίσκεψη σε γαλλικό ίδρυμα στην Αθήνα.

Παράλληλα, θα εξελιχθεί και πρόγραμμα της Μπριζίτ Μακρόν, με τη συνοδεία της συζύγου του Πρ. Παυλόπουλου (ίσως στο Βυζαντινό Μουσείο) και της συζύγου του Αλ. Τσίπρα (μάλλον στο Μουσείο της Ακρόπολης).

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...