Το πρώτο κατάστημα “Semilac” στην Ελλάδα (event από τον Χάρη Σιανίδη)

1

Οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού fashion crowd αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος “Semilac” στην Ελλάδα.
Όλοι οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους των προϊόντων περιποίησης και εκμάθησης της τεχνικής, αφού η “Semilac” εξειδικεύει άρτια προσωπικό με τη τεχνογνωσία που μόνο εκείνη γνωρίζει.
Η άψογη ποιότητα των προϊόντων “Semilac”, η μεγαλύτερη συλλογή χρωμάτων σε gel – ημιμόνιμα και απλά βερνίκια σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τιμές κάνουν τη διαφορά και καλύπτουν κάθε ανάγκη και γούστο.
Η «Semilac» ξεκίνησε το 2001 να δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικών προϊόντων ονυχοπλαστικής με έδρα την Πολωνία. Το 2013 ήρθε στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντιπρόσωπο την «Semilac» Hellas, που εδρεύει στην Αθήνα.
Σήμερα υπάρχουν σημεία πώλησης στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο.
Παρόλο που η «Semilac» δραστηριοποιείται στα πλαίσια μιας απαιτητικής βιομηχανίας, έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και βραβεία για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.
Τα προϊόντα «Semilac» είναι συνώνυμο της εκλεπτυσμένης ομορφιάς και της ποιότητας.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. εγινε πληρωνει ο σιανιδης και κανει διαφημιση; Οτι στο event για εταιρεια με βερνικια νυχιων πηγε ο πολιστας που βαριεται που ζει λεγε με Κοκκινακη με ξεπερνα