Το ξέσπασμα της Χατζησοφιά για επανάληψη σειράς της στον ΑΝΤ1

1

Η Άννα Χατζησοφιά ξέσπασε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook κατά του ΑΝΤ1.

Η σεναριογράφος και ηθοποιός είδε τυχαία ότι προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» που είχε δημιουργήσει με τον Χάρη Ρώμα αλλά προς έκπληξη της διαπίστωσε κάτι που δεν της άρεσε.

Υπήρχαν στο επεισόδιο κομμένες σκηνές και αυτό την έκανε να ξεσπάσει: «Τυχαία σήμερα έπεσα πάνω στην επανάληψη του Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου. Μετά το break μου φάνηκε ότι έλειπαν σκηνές. Επειδή η μνήμη δεν είναι αλάνθαστη μετά το τέλος της προβολής τσέκαρα τα σενάρια. Είχαν κοπεί τρεις σκηνές. Ελπίζω να είναι τυχαίο γεγονός και τεχνικό λάθος και όχι ότι μοντάρονται τα επεισόδια ξανά για να χωράν στο πρόγραμμα προβολών. Το δεύτερο είναι αλλοίωση έργου και προσβάλλει τα Πνευματικά μας δικαιώματα. Εάν δεν ταιριάζουν με το χρονοδιάγραμμα του σταθμού καλύτερα να μην προβάλλεται. Ελπίζω ότι δεν θα επαναληφθεί. Επιφυλάσσομαι».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο