Το ξέσπασμα του Κώστα Καζάκου: Έπρεπε να μπω κι εγώ στον τάφο μαζί με την Τζένη;

9

Ο Κώστας Καζάκος ξέσπασε σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφερόμενος στις ταινίες του και στην Τζένη Καρέζη.

Γιατί αρνείται να δει ταινίες του και τι τον έκανε να ξεσπάσει;

«Ούτε θέλω να τις βλέπω τις ταινίες, ούτε τίποτα. Μερικές που έχω κάνει ήταν καλές, ήταν του λεγόμενου ποιοτικού κινηματογράφου, αλλά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να βάλω να δω ούτε μία».

Και ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για τη Τζένη Καρέζη με αφορμή ότι δεν βλέπει τις ταινίες. «Και τι έπρεπε, να πάω στον τάφο κι εγώ μαζί; Αυτά είναι αστεία πράγματα! Η Τζένη ήταν μια γεμάτη περίοδος της ζωής μου, την κουβαλάμε, δεν αποχωρίζομαι το παρελθόν μου, εμείς είμαστε και τα καλά και τα κακά.

Ήταν ένα σπάνιο κορίτσι, αγαπήθηκε και τιμήθηκε από τον κόσμο, τι άλλο; Ήταν πράγματι ευτυχισμένη, έφυγε με χαμόγελο, παρά την ταλαιπωρία της αρρώστιας. Μια τρομερή κουβέντα που είχε πει ήταν «όλοι οι άνθρωποι κρύβονται σε μια γωνία στο σκοτάδι, οι ηθοποιοί κρυβόμαστε στο φως, κάτω από τους προβολείς», δήλωσε στην εκπομπή της Όλγας Λαφαζάνη.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

9 Σχόλια

 1. υποκρισίαα στο άρθρο

  Σωστό αυτό που είπε , ότι δηλαδή η ζωή συνεχίζεται . Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτική η σύζυγός του ,ούτε προκαλεί ούτε προβάλλεται ..Παρόλα αυτά ,δεν μου άρεσε το ξέσπασμά του ,το είδα το βίντεο και μου έκανε αρνητική εντύπωση ο θυμός του ..Μετά βέβαια μαλάκωσε ,κατάλαβε την Μ@##$$%ία του και έπλεξε το εγκώμιο της Καρέζη.

  • Καλός ηθοποιός ο Καζάκας αλλά μεγάλος μαλάκας……..Όσο για την αείμνηστη Καρέζη, τα λόγια είναι περιττά……..Κουκλάρα και εκπληκτική ηθοποιός…….Σίγουρα δεν της άξιζε αυτός ο άξεστος……..

   • ΥΠΟΚΡΙΣΊΑΑΑΑ στο άρθρο

    Αν και η ίδια δήλωνε ότι θα θέλε να είχε γνωρίσει τον Καζάκο νωρίτερα στη ζωή της , θεωρώ ότι ατύχησε και στους δύο γάμους της .. Αλλά εκείνη προφανώς γνώριζε καλύτερα απ ό,τι εμείς ..χαχαχαχ

    • Δεν έχεις άδικο σε αυτό……Πιάσε τον έναν και χτύπα τον άλλον…….Τι να πει κανείς και για τον Χατζηφωτίου……Jesus Christ………