Το ξέσπασμα του Θοδωρή Αθερίδη για την πετρελαιοκηλίδα: «Ακόμα κι αν σαπίσει στη φυλακή…»

1

Με μήνυμα του στα social media, o ηθοποιός δείχνει έντονα την οργή του για το συμβάν το οποίο παρομοιάζει με τρομοκρατικό χτύπημα

Η οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου και η πετρελαιοκηλίδα που εξαπλώθηκε, τελικά, σχεδόν σε όλο τον Σαρωνικό, έχουν κυριολεκτικά εξοργίσει και τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη.

Με μήνυμα του στα social media, o ηθοποιός δείχνει έντονα την οργή του για το συμβάν το οποίο παρομοιάζει με τρομοκρατικό χτύπημα.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ένα μικρο-το λένε και το ξαναλένε-δεξαμενόπλοιο, να ρημάζει απλά και ταπεινά την δημόσια ομορφιά….. Γιατί; Γιατί μπορεί! Κάτι γίνεται λάθος. Ακόμα κι αν πληρώσει ακόμα κι αν σαπίσει στην φυλακή δεν έχει σημασία. Δεν θα έπρεπε να μπορεί….. Απαγορεύεται να μπορεί! Δηλαδή είναι καλύτερο αυτό από τρομοκρατικό χτύπημα;» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΒΛΑΚΕΣ στο άρθρο

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μητσοτακης Παπανδρεου Τσιπρας Καραμανλης κλπ ειναι ο ηλικιωμενος ανώνυμος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπας η αλλιως μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως ανώνυμα γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοηστε το ανώνυμο ψυχακι-ιος του site

Loading...