Τουρίστρια παρασύρθηκε από τον κινητήρα αεροσκάφους και σκοτώθηκε! (βίντεο από το σημείο)

0

Μια 57χρονη τουρίστρια απο την Νέα Ζηλανδία έχασε τη ζωή της όταν θέλησε να δοκιμάσει μια επικίνδυνη πρακτική. Να την παρασύρει το ισχυρό ρεύμα αέρα που δημιουργούν οι κινητήρες του αεροπλάνου κατά την διάρκεια της απογείωσης.

Η τουρίστρια που παραθέριζε στο Ολλανδικό τμήμα του Αγίου Μαρτίνου, πήγε μαζί με άλλα άτομα στο διεθνές αεροδρόμιο Princess Juliana του νησιού, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την παραλία.

Εκεί σκαρφάλωσε στον σιδερένιο φράχτη και περίμενε την στιγμή της απογείωσης του αεροπλάνου. Αν και κρατιόταν από τον φράχτη, η δύναμη του αέρα που δημιουργείται από τους κινητήρες του αεροπλάνου, έριξε την γυναίκα στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο διάδρομος απογείωσης του αεροδρομίου βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την παραλία. Εκατοντάδες λουόμενοι ανεβαίνουν συχνά στα βράχια για να παρακολουθήσουν την απογείωση των αεροπλάνων παρά τις προειδοποιήσεις επικινδυνότητας.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...