«Τρελάθηκε και αυτοκτόνησε!»- Η Άντζελα Δημητρίου μιλά για τον πρώτο της έρωτα και σοκάρει

2

Η Άντζελα Δημητρίου για πρώτη φορά μίλησε για τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής της, κάνοντας μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Ποιον αγάπησες, ποιον ερωτεύτηκες πολύ;

«Ερωτεύτηκα έναν καλλονό, έναν κούκλο, τη δεκαετία ’70 προς ’80, είναι ο μόνος άντρας που ερωτεύθηκα, ο πρώτος μου έρωτας, που τώρα δεν βρίσκεται τη ζωή. Με βοήθησε πάρα πολύ, με έμαθε τα πάντα. Ο έρωτας αυτός δεν κατέληξε, λόγω συνθηκών. Η μητέρα του είχε αντιρρήσεις. Μετά, όλη η οικογένεια ξεκληρίστηκε, πέθανε ο πατέρας του, η μάνα του, τρελάθηκε και αυτοκτόνησε! Ο αδελφός του, που ήταν αρραβωνιασμένος τότε με τη σύζυγο πολύ γνωστού τραγουδιστή, έγινε μοναχός. Ξεκληρίστηκε όλη η οικογένεια. Μου έκαναν κακό, γιατί ο Θωμάς ήταν η ζωή μου, η ψυχή μου, τα πάντα για μένα. Ακολουθώ ακόμα συμβουλές του» αποκάλυψε η λαίδη στο περιοδικό «Λοιπόν».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. ΟΤΙ στο άρθρο

    να ναι..Αλλες φορες λεει οτι ποτε δεν ερωτευτηκε κανεναν αντρα.Τωρα βρηκε αυτη την ιστορια και τη λεει..Τι να πει κανεις;;

  2. ΤΡΑΒΕΛΙ στο άρθρο

    ΟΣΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΑΙΔΗ, ΘΑΜΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ -ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ- ΦΡΥΔΙ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Loading...