Τρίτο στεφάνι για τον πρώην της Όλγας Τρέμη και της Έλλης Στάη…

0

Ο γνωστός επιχειρηματίας, γόνος της εφοπλιστικής δυναστείας Γουλανδρή και πολυσυζητημένος για τις σχέσεις του με την Ολγα Τρέμη και στη συνέχεια με την Ελλη Στάη, με την οποία παντρεύτηκε το 2008 στο Δημαρχείο Βουλιαγμένης υπό άκρα μυστικότητα, μακριά από τη δημοσιότητα και τα φλας, σχεδιάζει τον απλό και λιτό γάμο του, ο οποίος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της οδού Στησιχόρου, σε απόσταση αναπνοής από την οικία του, στην περιοχή των Ανακτόρων.

Ο εφοπλιστής πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει τη μακροχρόνια σχέση του με καλλονή, αγνώστων λοιπών στοιχείων, από το Ξυλόκαστρο, εξ ου και οι μοναδικές εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια στην πλαζ του ξενοδοχείου «Συκεών» της παλιάς ναυτιλιακής οικογένειας Τυπάλδου, μέσα στο οποίο βρίσκεται και η θρυλική βίλα του Αγγελου Σικελιανού και της Εύας Πάλμερ. Στον πρώτο του γάμο ο Μιχάλης Γουλανδρής είχε παντρευτεί την Ιωάννα Βότση.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...